torsdag 8 september 2011

Gamla saker

Jag verkligen älskar gamla prylar som denna retro Triettkakburk från 50-talet. Nu ska ju egentligen burken bestå av 3 våningar precis som namnet Triett antyder men tyvärr saknar jag den "röda" våningen.

Jag samlar som sagt på mig en heldel gamla prylar & saker som jag ska fixa till,  vilket inte alltid är så populärt här hemma Hahaha ;) Men det blir ju faktiskt rätt bra när jag väl fått klart mina projekt :)

Ha en bra dag!

// Camilla

4 kommentarer:

  1. Du borde komma på studiebesök och inköpsresa i svärmors källare - det finns HUUUUUUUR mkt gammalt som helst i form av burkar och pryttlar. Släkten har haft en lanthandel/icabutik sedan 1910-talet och Mats mamma har sparat det mesta. Hon tänker starta museeum säger hon! :)

    Kika här, trappuppgången till källaren är proppad:
    http://multivitaminen.blogg.se/images/2011/dsc01028_166082484.jpg

    http://multivitaminen.blogg.se/images/2011/dsc01029_166082630.jpg

    Ha det bra, så kanske vi syns :D

    SvaraRadera
  2. Du jag hänger mer än gärna med på ett besök hos din svärmor ;) Verkar ju vara rena rama skattkammaren oj,oj oj.... jag blir ju alldeles till mig :)

    SvaraRadera
  3. Jag har försökt att få lägga ut det på tradera/blocket men det är absolut omöjligt. Men jag ska tänka på dig om mitt förslag går igenom, eller när hon dör om 40 år och jag måste rensa huset! ;) :P

    SvaraRadera
  4. Låter bra att du tänker på mig vid en ev. försäljning :)
    Ha det så bra. Vi ses :D

    SvaraRadera